“Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” (Wass Albert)

2011. augusztus 26., péntek

Díjat kaptam!

Ezt a díjat kaptam Marcsitól, és Hajnitól. Mindkettőjüknek köszönöm. Én most  Cimbilimbinek, Beatrixnek és Zsófinak  adom tovább. Nagyon szeretek az oldalaikon nézelődni.

Rege medál (kicsit másképp) és Dragon karkötőA karkötő Gyöngymanó vadonatúj mintája, amely első látásra szerelem volt, a medál pedig Tiszi minta,csak egy kicsit tovább gondoltam. Mindkettőjüknek nagyon köszönöm.

2011. augusztus 17., szerda

2011. augusztus 13., szombat

Tárkány medál és karkötő


Vezsuzsi Tárkány medálja (nem éppen visszafogott színekkel) és egy kis karkötő hozzá. A karkötő ötletét Editnél láttam. Mindkettőjüknek köszönöm.

Miből lesz a cserebogár ?

Éva hívott meg Zsófi játékára. Több első találkozásom volt a gyöngyökkel, de amit már említeni is érdemes, ez a horgolt nyaklánc.Valahogy odajutottam, hogy megtanulom a gyöngyhorgolást, így elmentem beszerezni a gyöngyöket. Tanfolyamot is találtam, de a boltban az eladónő (Zsóka) azt mondta, hogy megmutatja ő nekem, hogy hogyan kell. Így este hazamentem, felfűztem néhány méter gyöngyöt, és másnap délelőtt visszamentem a boltba. Nagyon világos volt számomra, ahogy Zsóka csinálta. Aztán mire hazaértem ( kb.15 perc volt ) , természetesen nem tudtam. Akkor jött az internet, mert már vissza nem mentem . Aztán egyszer csak sikerült. Teljesen lázba jöttem, és még négy nyakláncot horgoltam különböző ásványokból és gyöngyökből. Most nemrégen próbáltam, és nem tudom megcsinálni. Terveim között szerepel, hogy újra megtanulom .
Akit én szívesen megkérdeznék, hogy hogyan kezdte, az  Fszeva, ( régen minden nap megnéztem a műveit ),Roberta , Zsuzska és Gabi .