“Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” (Wass Albert)

2011. augusztus 13., szombat

Miből lesz a cserebogár ?

Éva hívott meg Zsófi játékára. Több első találkozásom volt a gyöngyökkel, de amit már említeni is érdemes, ez a horgolt nyaklánc.Valahogy odajutottam, hogy megtanulom a gyöngyhorgolást, így elmentem beszerezni a gyöngyöket. Tanfolyamot is találtam, de a boltban az eladónő (Zsóka) azt mondta, hogy megmutatja ő nekem, hogy hogyan kell. Így este hazamentem, felfűztem néhány méter gyöngyöt, és másnap délelőtt visszamentem a boltba. Nagyon világos volt számomra, ahogy Zsóka csinálta. Aztán mire hazaértem ( kb.15 perc volt ) , természetesen nem tudtam. Akkor jött az internet, mert már vissza nem mentem . Aztán egyszer csak sikerült. Teljesen lázba jöttem, és még négy nyakláncot horgoltam különböző ásványokból és gyöngyökből. Most nemrégen próbáltam, és nem tudom megcsinálni. Terveim között szerepel, hogy újra megtanulom .
Akit én szívesen megkérdeznék, hogy hogyan kezdte, az  Fszeva, ( régen minden nap megnéztem a műveit ),Roberta , Zsuzska és Gabi .

2 megjegyzés:

  1. Milyen jó, hogy nem hagytad annyiban a dolgot, igazán mutatós darab lett belőle!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én a Diánál tanultam meg a gyöngyhorgolás rejtelmeit. Gratulálok, mert csodaszépet horgoltál!:))

    VálaszTörlés